Handicare (Linido) LI2642001200 garnituur voor kantelspiegel RVS gepolijst (witte afdekkappen)

Price:
200,00
3 - 4 weeks
LI2642001200

Let op: afwijkende afbeelding; de kleur van de afdekkappen is wit!

+
  • Pinterest

General

Brand:
Handicare Linido
Series:
  • Handicare (Linido) badkameraccessoires
Delivery time:
  • 3 - 4 weeks
Color:
  • stainless steel polished (chrome look)
Material:
  • polished stainless steel
Placing:
  • wall

ACCESSORIES

Version:
  • round

Handicare (Linido) garnituur voor kantelspiegel

LinidoSolutions™ – Hardware for tilting mirror:

Goed in de spiegel kunnen kijken voor alle gebruikers

In een badkamer of toilet kijkt iedereen in de spiegel, tijdens gezichtsverzorging of gewoon om even te kijken hoe men er uit ziet. Personen die vanuit een zithouding in de spiegel willen kijken, moeten deze kantelen om zichzelf te kunnen zien. De LinidoSolutions spiegelgarnituur biedt de mogelijkheid een spiegel eenvoudig in de juiste hoek te plaatsen. De spiegel blijft verstelbaar, zodat iedere gebruiker de spiegel eenvoudig in de gewenste stand kan plaatsen.  
De garnituur bestaat uit twee wandbeugels Ergogrip: een betrouwbare houvast die een hoge belasting van maximaal 150 kg kan verdragen.  
 
Tijdens de gezichtsverzorging zijn er momenten dat men dichterbij in de spiegel wil kunnen kijken. De garnituur wordt dan vanuit een zittende houding aan de onderkant vastgegrepen. Dankzij de hoek van 60º is het mogelijk de beugel prettig vast te houden.  
 
De garnituur wordt zonder spiegel geleverd, zodat men zelf de keuze heeft in vorm en maat. Advies is om bij een ronde spiegel een maximale diameter van 600 mm aan te houden, en bij een rechthoekige spiegel maximaal 600 x 400 mm. De spiegel mag maximaal 6 mm dik zijn.  
 
Optioneel is een bedieningshendel beschikbaar. Deze hendel maakt het voor de zittende gebruiker gemakkelijker om de spiegel te bedienen, zowel door de bolvormige greep als door het feit dat de reikafstand verkort wordt. Dit is prettig voor personen met beperkingen in de schouders, armen en/of handen. De hendel kan op een plaats naar keuze op de spiegel gemonteerd worden en is geschikt voor zowel links- als rechtshandig gebruik. Een bijkomend voordeel is dat de spiegel aanzienlijk minder vaak gereinigd hoeft te worden vanwege vingerafdrukken.  
 
Een aanpassing in de badkamer of het toilet hoeft geen afbreuk te doen aan eigen stijl en smaak. LinidoSolutions biedt meerdere accessoires zodat de ruimte in dezelfde stijl en kleurstelling als de veiligheidsproducten ingericht kan worden. De accessoires zijn verkrijgbaar in vijf kleuren, zonder meerprijs en in gepolijst rvs.  
 
De belangrijkste voordelen van de LinidoSolutions accessoires zijn:
*Praktische, complete lijn van accessoires die zelfverzorging in badkamer en toilet ondersteunen
*5 jaar garantie op de producten  

Klik hier voor onze sanitairblog, de laatste nieuwtjes uit de sanitairbranche!

Spiegelgarnituur + bevestigingsset