Handicare (Linido) LI2637002102 handdoekrek lang 600mm staal gecoat wit

Price:
64,00
3 - 4 weeks
LI2637002102
+

General

Brand:
Handicare Linido
Series:
  • Handicare (Linido) badkameraccessoires
Delivery time:
  • 3 - 4 weeks
Color:
  • white (Ral 9010)
Material:
  • coated steel
Style:
  • Round
Placing:
  • wall

ACCESSORIES

Version:
  • plinth towel rack

DIMENSIONS

Width:
  • 600mm

Handicare (Linido) handdoekrek kort

LinidoSolutions™ – Towel rails:

Uitgekiende combinatie van handdoekrek en veilige wandbeugel

Een handdoek is ongetwijfeld één van de meest gebruikte producten in de badkamer en het toilet. Toch ligt of hangt hij vaak in de weg. Wanneer een handdoek bijvoorbeeld over een wandbeugel wordt gehangen, kan dit onbedoeld tot gevaarlijke situaties leiden. Als iemand steun nodig heeft en een wandbeugel vastgrijpt waar een handdoek overheen hangt, is het risico groot dat hij/zij samen met de handdoek wegglijdt van het steunpunt.
Het LinidoSolutions™ handdoekrek levert een aangepaste oplossing: de bovenste beugel biedt steun als een volwaardige wandbeugel terwijl de onderste beugel een ophangpunt voor de handdoek vormt. De bovenste buis dienst als wandbeugel, met een ergonomische diameter en correcte afstand tot de muur. Net als de wandbeugel Ergogrip, kan deze beugel een belasting tot 150 kg verdragen.  
 
De onderste, veel smallere, buis fungeert als handdoekhouder. De diameter van deze buis is te dun om als steun te kunnen dienen. Door de plaatsing onder de andere buis, is het gemakkelijker om bij een (val)reactie de bovenste, dikkere buis vast te grijpen. Het handdoekrek is beschikbaar in twee uitvoeringen: 300 mm of 600 mm breed. Het wordt horizontaal op de muur gemonteerd. De goed bereikbare montagepunten worden afgewerkt met kunststof afdekkappen.  
 
De belangrijkste voordelen van het handdoekrek zijn:
*Praktische combinatie van een handdoekrek en een veilige wandbeugel
*Biedt de voordelen van de wandbeugel Ergogrip
*Eenvoudig te monteren
 

Klik hier voor onze sanitairblog, de laatste nieuwtjes uit de sanitairbranche!

Handdoekrek + bevestigingsset