Handicare (Linido) LI2606000102 wastafelbeugel staal gecoat wit

Price:
227,00
2 - 3 days
LI2606000102
+

General

Brand:
Handicare Linido
Series:
  • Handicare (Linido) wastafelproducten
Delivery time:
  • 2 - 3 days
Color:
  • white (Ral 9010)
Material:
  • coated steel
Style:
  • Round
Placing:
  • wall

ACCESSORIES

Version:
  • washbasin rail

DIMENSIONS

Width:
  • 700mm

Handicare (Linido) wastafelbeugel

LinidoSolutions™ – Washbasin rail:

Een veilige steun om de wastafel

De wastafel wordt vaak gebruikt bij persoonlijke verzorging in de badkamer: tanden poetsen, haren kamen, handen wassen, ... Vaak leunt men tijdens deze activiteiten tegen de wastafel, en soms wordt het keramiek zelfs als steunpunt gebruikt. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer de beenfunctie en/of conditie wat minder zijn, maar ook tijdens het in- en uitstappen van bad of douche. Dit is natuurlijk een zware belasting voor de wastafel, die hier niet voor ontworpen is. Een wastafelbeugel om de wastafel biedt een oplossing.  
 
De wastafelbeugel omsluit de wastafel volledig, zodat leunen/steunen op de wastafel verplaatst wordt naar de beugel. Er is voldoende ruimte voor de handen om de buis te omgrijpen, zonder de wastafel te raken. Zo wordt de beugel een veilige steun tijdens het opstaan/rechtstaan. De combinatie van de vier afsteunpunten op de muur en het solide materiaal zorgen ervoor dat de beugel de beschreven belastingen uitermate goed verdraagt.  
 
De onderste buizen aan de zijkant van de beugel bieden een veilige opbergruimte voor handdoeken en/of de washand, waardoor ze binnen handbereik zijn. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een toiletrolhouder op de beugel te monteren zodat er verzorgingspapier bij de hand is bij gezichtsverzorgende of andere activiteiten.  
 
De wastafelbeugel kan geleverd worden in gecoat staal of roestvast staal, of in gepolijst roestvast staal. De maatvoering volstaat bij de meest voorkomende wastafels.  
 
De belangrijkste voordelen van dit product zijn:
*Een veilige steun om de wastafel om te leunen en te steunen
*Te combineren met een (standaard) wastafel naar keuze
*Biedt ondersteuning aan personen die kunnen staan, al dan niet met steun  

Klik hier voor onze sanitairblog, de laatste nieuwtjes uit de sanitairbranche!

Wastafelbeugel + bevestigingsset