Nederlands
92% van 100
9.2 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Functioneel in elke doucheruimte! 

KEUCO douche wisser

Handige douche-wisser met bevestiging in verschillende kleuren.
Verkrijgbaar in de kleuren: wit – zwart – grijs – truffel.

Met de KEUCO-douchewisser krijgt kalkaanslag geen kans.
Optimale veegfunctie met een sterk design en een fluweelachtig gevoel.

LESS IS MORE
Met zijn minimalistisch, greeploos design is hij op het eerste gezicht nauwelijks herkenbaar als douchewisser.
Dankzij deze vorm kan hij bijzonder ruimtebesparend worden opgeborgen of met de bijbehorende wandhouder klaar voor gebruik in de badkamer worden opgehangen.
Het zeer platte ontwerp ligt ook elegant aan de muur.
In de kleurvarianten wit, zwart, grijs en truffel sluit hij aan bij de huidige kleurtrends en kan hij harmonisch in de kleurstelling van de badkamer worden geïntegreerd.

FEEL GOOD
Een douchewisser is praktisch om ervoor te zorgen dat douchewanden, tegels en vloeren in de douche glanzen en dat er altijd een gevoel van welness in de badkamer aanwezig is.
Op een eenvoudige manier draagt hij bij aan een schone badkamer.
Met de chique KEUCO-douchewisser die fluweelzacht aanvoelt, kan het hele gezin na elke douche eenvoudig overtollig water van de badkameroppervlakken verwijderen.
De hoogwaardige afveeglip van flexibele silicone zorgt voor streeploos afvegen en verwijdert moeiteloos resten van shampoo, zeep etc. en is ook geschikt voor gevoelige oppervlakken.

DOET WAT HIJ BELOOFT
De houder kan eenvoudig worden bevestigd volgens het principe “lijmen in plaats van boren” - voor bevestiging aan muur of douchewand: reinig het oppervlak, verwijder de film, druk op de houder - klaar.
De lus heeft dezelfde kleur als de douchewisser en kan worden opgehangen, niet alleen aan de meegeleverde haak, maar ook waar dan ook - naar keuze.
Daarnaast dient hij als beveiliging rond de pols.

Duits
Engels
Nederlands